Onsdag 21 april |
||
---|---|---|
Panerad Rödspätta, Skagenröra, Potatispuré & Citron |
110 kr
|
|
Lammracks med Potatisgratäng, Rödvinssås & Vitlökssmör |
110 kr
|
|
Sthlm´s Korvstroganoff med spansk Chorizo, Basmatiris & Gräddfil |
110 kr
|
|
Burritos "Mexican style" med Guacemole, Salsasås & Ris |
110 kr
|
|
Torsdag 22 april |
||
Smörstekt Skreifilé med Bouillabaissesås & Potatispuré smaksatt med Dill |
110 kr
|
|
Ärtsoppa med Fläsk alt. Gulaschsoppa samt Pannkakor, Sylt & Vispad Grädde |
110 kr
|
|
Souvlaki på Fläskkarré med Tzatziki,Tomatsås & Klyftpotatis |
110 kr
|
|
Provencalsk Gödkalvrulle med råstekt Potatis, Örtsmör & Rödvinssås |
110 kr
|
|
Fredag 23 april |
||
Pankofriterad Fiskfilé med Krabbskagen, Potatispuré, Örter & Skott |
110 kr
|
|
Lövbiff med Pommes Frites & Café de Parissås |
110 kr
|
|
Mosbricka med Cheddarkorv & Baconkorv, Räksallad, Bostongurka & rostad Lök |
110 kr
|
|
"Dillkyckling" med Morötter serveras med Ris & Vattenkrasse |
110 kr
|